Amintiri, bucurii, provocari de mamica

IMG_7312Sunt sigura ca si pentru tine vara a fost un prilej de a petrece mai mult timp cu piticul tau drag si de a va bucura impreuna de momente unice.

Nu uita sa  faci un album cu pozele voastre de vacanta si sa priviti impreuna din cand in cand, relaxandu-va si retraind acele clipe minunate.

Sa ne bucuram de fiecare moment petrecut alaturi de piticul nostru, chiar daca uneori apar tot felul de provocari. Sa nu uitam ca darul nostru cel mai de prêt este EL, copilul nostru, ce are nevoie de noi pline de viata, optimiste si mereu gata de o noua aventura in lumea piticilor.

968878_500666276674123_1668346458_nAstazi, incepe noul an scolar, iar piticii, cu mic cu mare incep gradinita si scoala.

Ti-am pregatit trei articole foarte dragi mie, scrise anul trecut cand si eu ca si mamica am mers cu Maruta la cresa la nici doi anisori, iar in urma cu trei ani pe Teodora la gradinita.

Bucurie sau cosmar – Acomodarea la gradinita partea I

Am plans si am plecat

1170680_500672273340190_58777223_nPentru mine au fost momente foarte grele, din care am invatat sa fiu puternica si sa ma gandesc la binele copilului meu si la independenta lui.

Draga mea, chiar daca recunosc ca nici mie nu mi-a fost usor, vreau sa impartasesc cu tine ceea ce am simtit si trait, oferindu-ti o mana de ajutor.

Am aflat de la Zina (fondatoarea GoKid.ro)  si Angela (fondatoarea Gradinita Montessori Edu), ce-mi sunt foarte dragi, despre un eveniment in sprijinul tau, despre acomodarea la gradinita.

GoKid.ro, Parentship si Gradinita Montessori Edu – organizeaza Seminarii pentru parinti invitandu-te la Workshopul pentru parinti: Ne pregatim de gradinita! Copiii si noi, parintii., despre adaptarea la gradinita: cum sa pregatesti acomodarea copilului tau la un mediu nou si care este guvernat dupa alte reguli.

Cand are loc? 
Miercuri, 18 Septembrie 2013, intre orele 18.30-21.30

Trainer: Anca Iordache, Aware Parenting Instructor, mama a doi copii.

Locatie: Gradinita Montessori Edu, Str. Mantuleasa nr 21, Sector 2, Bucuresti, montessoriedu.ro,

Pret: 60 lei/persoana.
Numar de participanti: 15

Participarea se face pe baza de inscriere la adresele de email: angela@montessoriedu.ro, contact@parentship.ro sau telefon: 0744.439.919, 0721.833.901.

Mi-ar fi placut tare mult sa gasesc un astfel de curs, acum trei ani cand mi-a fost atat de greu sa inteleg ce se intampla cu mine si copilul meu si mai mult decat atat sa pot impartasi cu parinti ca mine ceea ce simt.

Te imbratisez cu mult drag si te rog sa-mi povestesti cum a fost pentru tine prima zi de gradinita a copilului tau.

Cat a durat acomodarea?

Cum s-a manifestat piticul tau?

Prin ce ai trecut tu, draga mamica?

Sunt sigura ca povestind, te vei descarca si vei ajuta si alte mamici ca si tine sa nu se simta singure.

 

Cu prietenie,
Mariana

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


1 × opt =